Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Als schoonmaakbedrijf voor de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar, kunnen wij ook het vloeronderhoud van uw bedrijfspand, kantoor, school of woning verzorgen. Om langdurig plezier van uw parketvloer, laminaat, linoleum, marmoleum of natuurstenen vloer te hebben, vraagt dit om gedegen en vakkundig onderhoud.

Laminaat, parket en houten vloeren reinigen

Uw vloer is het visitekaartje van uw kantoor, bedrijf, woning of flatgebouw. FDW is gespecialiseerd in het reinigen en periodiek onderhouden van diverse soorten vloeren, zoals parketvloeren, laminaat, echte houten vloeren, plavuizen, marmer, marmoleum of linoleum vloeren. De deskundige medewerkers van ons schoonmaakbedrijf weten welke schoonmaak- of behandelmethode het beste voor uw vloer is. Daarbij gebruiken wij alleen materialen die het milieu veel minder belasten dan de andere gebruikte methodes.

Vloeronderhoud met de hoogste kwaliteit

Als specialist in vloeronderhoud en tapijtreiniging, geven wij ook graag het juiste advies en behandelen uw vloer met de uiterste zorg. Op deze manier heeft u jarenlang plezier van uw kostbare vloer. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en dat krijgt u dan ook zeker bij het vloeronderhoud van uw vloeren. Afhankelijk van uw vloer, de mate van intensief gebruik en naar uw eigen wensen kunnen wij hier op verzoek een onderhoudscontract voor afsluiten, maar u kunt ons hier ook individueel voor inschakelen.

Specialistisch vloeronderhoud bij vloerreiniging

Alle vloersoorten hebben hun eigen manier van vloeronderhoud. Vloerreiniging vraagt dan ook om deskundigheid, want een dure kersenhouten vloer vraagt om een andere verzorging dan de linoleum vloeren die vaak binnen scholen wordt gebruikt. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken, verzorgen en onderhouden van:

  • Diepgaande vloerreiniging van alle soorten vloeren
  • Het deskundig reinigen en verzorgen van marmeren vloeren
  • Het reinigen en behandelen van parket, laminaat en houten vloeren
  • Het reinigen en re-coaten van linoleum en marmoleum vloeren
  • Het polijsten van natuurstenen vloeren
  • Dieptereiniging voor tapijtvloeren

Heeft uw vloer onderhoud nodig?

Komt u graag in contact met een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is het reinigen, behandelen en onderhouden van diverse soorten vloeren? Doe gelijk een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Voor het juiste vloeronderhoud kiest u voor de vloerspecialisten van FDW”