Linnenverhuur en sanitaire voorzieningen

Linnenverhuur en sanitaire voorzieningen

Voor linnenverhuur en sanitaire producten kunt u ook een beroep doen op schoonmaakbedrijf FDW. Wij hebben een samenwerkingsverband gesloten met een aantal gerenommeerde partijen, waardoor wij tegen veel lagere tarieven onze sanitaire producten in kunnen kopen en aan uw bedrijf kunnen verstrekken.

Sanitaire benodigdheden voor uw bedrijf

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij niet alleen uw kantoren schoonmaken, maar wij kunnen ook zorgdragen voor periodieke tapijtreiniging en vloeronderhoud. Daarvoor maken wij gebruik van onze eigen sanitaire producten en schoonmaakmiddelen. Voor het (eigen) onderhoud en schoonmaken van uw bedrijfskantine, keuken of toiletruimte kunnen wij u onze eigen producten leveren, maar ook uiteraard ook de bekende merkartikelen.

Sanitair onderhoud van uw toiletruimte

Een schone en frisse toiletruimte is erg belangrijk voor de hygiëne. Daarbij is een nette uitstraling van uw toilet een visitekaartje voor elke bezoeker. FDW levert u alles op het gebied van sanitaire producten, zoals handdoekautomaten, zeepautomaten, toiletpapierautomaten, luchtverfrissers, toiletpapier en zeep. Dus naast ons regulier schoonmaakwerk, kunnen wij er ook voor zorgdragen dat alle sanitaire voorzieningen tijdig worden aangevuld, zodat niemand zonder toiletpapier komt te zitten!

Linnenverhuur en accessoires

Naast de sanitaire producten kunnen wij alle benodigde linnen verstrekken, zoals handdoeken, theedoeken, schoonmaakdoeken en andere producten op verzoek. Vraag ons gerust om alle mogelijkheden. Tevens kunnen wij ook lampen vervangen, kleine reparaties aan sanitair uitvoeren of bepaalde kapotte onderdelen vernieuwen.
Binnen ons schoonmaakconcept verlenen wij een brede dienstverlening en zijn dan ook graag uw sparringpartner in facilitaire dienstverlening.

Welke sanitaire voorzieningen heeft u nodig?

Wilt u graag gebruik maken van de facilitaire dienstverlening of sanitaire voorzieningen van FDW? Doe gelijk een aanvraag en leg uw behoefte aan ons voor. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte sturen.

“Maak ook gebruik van onze sanitaire voorzieningen en linnenverhuur”