Glazenwasser en zonnepanelenreiniging nodig?

Gebouwen met veel glas

Schoonmaakbedrijf FDW is uw glazenwasser voor de omgeving van Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar. Voor de glasbewassing en planmatig onderhoud van gevels, kozijnen, houtwerk, zonnepanelen en dakgoten hebben wij de juiste specialisten in huis!

Glazenwasser regio Midden-Nederland

Het inschakelen van een glazenwasser voor uw glasbewassing is een must voor het vakkundig reinigen en onderhouden van uw ramen, kozijnen en gevels. Ons team van deskundige glazenwassers trekken er dagelijks in de regio op uit om bij bedrijven, kantoren, hotels, woningcorporaties en flats de ruiten te wassen. De glazenwassers van FDW werken met de nieuwste technieken en maken bij hoge ramen gebruik van een telescoop (maximale hoogte tot 15 meter) of vanaf 15 meter een hoogwerker. Tevens wordt er gewerkt met osmosewater; dit heeft als voordeel dat de ramen streeploos opdrogen.

Ervaren glazenwassers bij FDW

Glasbewassing is een kunst op zich. Ons schoonmaakbedrijf werkt dan ook met ervaren glazenwassers. Hoge kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand. De glazenwasser kan op verschillende manieren het glaswerkonderhoud uitvoeren of van een andere partij overnemen. Tevens kunnen wij ook de gevelreiniging  voor uw pand verzorgen.

De glazenwasser van FDW heeft zo zijn voordelen

  • Wij werken alleen met deskundige en ervaren glazenwassers
  • Wij nemen ook de kozijnen en het houtwerk mee en verwijderen spinrag
  • Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Een streeploze opdroging van ramen in alle weersomstandigheden
  • Ook voor hoge flatgebouwen en karakteristieke panden
  • Professionele zonnepanelenreiniging
  • Altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Glazenwasser nodig?

Komt u graag in contact met een schoonmaakbedrijf in uw regio die meer dan alleen uw glazen wast? Vul dan uw aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“De glazenwasser van FDW maakt écht werk van de glasbewassing”