Gevelbeplating reiniging

Gevelbeplating reiniging

Schoonmaakbedrijf FDW kan ook de gevelbeplating reiniging met osmose voor uw pand verzorgen in de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar. Voor de instandhouding en waardevastheid van onroerend goed en kostbare panden, is vakkundige gevelreiniging en gevelonderhoud van groot belang.

Gevels vervuilen door diverse oorzaken

Vaak blijkt in de praktijk dat gevelonderhoud onvoldoende aandacht krijgt, waardoor mos, groene aanslag, algen of houtrot optreed en kozijnen, beplating en andere gevelelementen sterk gaan vervuilen en verweren. Een gevel is kwetsbaar voor diverse (weers)invloeden, zoals zure regen, sneeuw, felle zon en uitlaatgassen. Hierdoor wordt uw gevel aangetast en dit lijkt niet alleen vies en onverzorgd, maar vraagt bij verwaarlozing om nog duurdere en ingrijpende maatregelen.

Gevelbeplatingreiniging

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf, hotel, restaurant, kantoor of karakteristieke woonhuis. Deze indruk heeft veel invloed op de totale uitstraling van uw bedrijf of woning. Het is uw visitekaartje. Wij geven een goed onderhoudsadvies en dragen zorg voor een deskundige uitvoering van de reiniging van de gevelbeplating.

Periodiek onderhoud

Met onze kennis van gebruikte bouwmaterialen, professionele apparatuur en verantwoorde reinigingsmethodes met osmose, reinigen wij uw gevelbeplating. Door de inzet van een deskundige gevelreiniger kunnen wij periodiek uw gevel schoonmaken en onderhouden. Dit geldt ook voor uw glasbewassing of dakgootreiniging. Wij kunnen dit desgewenst in één keer meenemen. Daarnaast kunnen wij op uw gevel ook gelijk een extra beschermlaag aanbrengen, zodat uw gevel langer beschermd is tegen diverse (weers)invloeden en andere vormen van bevuiling.

Een gevelreiniging nodig?

Heeft uw gevel op korte termijn reiniging van de gevelbeplating nodig? Vul dan uw aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Met de reiniging van FDW kan uw gevelbeplating weer een tijd lang mee”