Service en onderhoud

FDW biedt een brede serviceverlening voor de schoonmaak, het onderhoud en beheer van uw kantoorpand, bedrijf, woningcomplex of hotel. Daarbij staat serviceverlening en hoge kwaliteit van dienstverlening bij ons voorop. Wilt u ook gebruik maken van ons brede aanbod van dienstverlening en de uitstekende service die wij verlenen?

Flexibel in dienstverlening

Onze medewerkers beheersen alle facetten van hun vak. Wij leveren onze diensten op afroep of volgens een schoonmaak- of onderhoudscontract. Onze schoonmakers en gespecialiseerde vakmensen werken zowel overdag als ’s avonds. Wilt u het liefst een schoonmaakploeg in de vroege ochtenduren of wilt u uw bedrijf liever aan het einde van de middag of na sluitingstijd schoongemaakt hebben? Wij werken op flexibele tijden in overleg met onze opdrachtgevers.

Schoonmaak en onderhoud op maat

FDW staat voor schoonmaak op maat. Wij zijn ook graag uw sparringpartner in het schoonmaken, onderhouden en beheren van uw bedrijf, kantoor, hotel, kantines en flatgebouwen. Wij denken graag proactief met u mee en handelen vanuit onze eigen specialisme. Wij leveren graag toegevoegde waarde die u van een deskundig schoonmaakbedrijf mag verwachten.

Calamiteitenservice bedrijfspanden

Met onze calamiteitenservice kunt u ons ook inschakelen voor alarmopvolging maar ook bij gevallen van inbraak, brand- of waterschade. Onze klanten krijgen ons noodnummer waarop wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Desgewenst kunnen wij ook gelijk contact leggen met de alarmcentrale, politie of brandweer. Bij mogelijke inbraak, brand- of waterschade kunt u ons bellen om het pand grondig schoon te maken en u te helpen om de ontstane chaos zo snel mogelijk aan te pakken en waar mogelijk de aangedane ruimte, muren, vloer en ramen te behandelen.

“Altijd de hoogste kwaliteit en serviceverlening op maatwerkniveau”