Tapijtreiniging en vloerbedekking reinigen

Vloerbedekking

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die uw vloerbedekking vakkundig kan reinigen? Als schoonmaakbedrijf voor de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar zijn wij gespecialiseerd in tapijtreiniging voor alle soorten tapijten en vloerkleden voor zowel gladde als hoogpolige vloerbedekking.

Tapijt reinigen bij bedrijven, kantoren, hotels en restaurants

Een schoon tapijt is het visitekaartje van uw bedrijf, hotel, kantoor of restaurant waarmee u ook een verzorgde en betrouwbare indruk geeft. Dagelijks lopen er veel bezoekers, klanten en medewerkers over de vloer van uw bedrijf. De vloeren van kantoren, zalen, vergaderruimtes of hotelkamers moeten dan ook schoon, fris en goed onderhouden zijn. Naast specialistisch vloeronderhoud kunnen wij ook vakkundige tapijtreiniging voor uw bedrijf verzorgen.

Waaruit bestaat intensieve tapijtreiniging?

Bij intensieve tapijtreiniging en vloerbedekking reinigen gaan wij grondig en vakkundig te werk. Wij gebruiken hiervoor een geavanceerd reinigingssysteem. Eerst gaan wij de vloerbedekking zorgvuldig vacumeren en vervolgens shamponeren wij het tapijt met een speciaal schuim. Na de inwerktijd van de tapijtreiniger is het schuim verzadigd met vuil en kunnen wij dit machinaal opzuigen. Met deze tapijtreiniger behandeling kan er weer normaal over de vloerbedekking worden gelopen.

Tapijtreiniger voor een specialistische schoonmaakbehandeling

Uw vloerbedekking laten reinigen kan ook met een speciale schoonmaakbehandeling, waarbij wij het tapijt insprayen met een speciale tapijtreiniger. Hiervoor gebruiken wij een vernuftige schoonmaakmachine. Na de inwerktijd wordt het tapijt gespoeld en kunnen wij het losgekomen vuil effectief verwijderen. Uw vloerbedekking ziet er na deze schoonmaakbehandeling weer als nieuw uit! Als specialist in tapijtreiniging geven wij ook graag het juiste advies en behandelen uw tapijt met de uiterste zorg. Op deze manier heeft u jarenlang plezier van uw vloerbedekking.

Tapijt reinigen bij u thuis

Vaak helpt stofzuigen niet voldoende om uw vloerbedekking echt schoon te krijgen of zijn er vlekken in gekomen die u er niet meer uit kunt krijgen. Ook dan kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor een diepgaande reiniging van uw tapijt of vloerbedekking. Na onze dieptereiniging is uw tapijt ook langer beschermd tegen vuil en vlekken.

Tapijtreiniging voor uw vloerbedekking nodig?

Komt u graag in contact met een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en behandelen van diverse soorten vloerbedekking en tapijten? Doe gelijk een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Voor de juiste tapijtreiniging kiest u voor de tapijtspecialisten van FDW”