Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken

FDW is een schoonmaakbedrijf in Weesp en vakspecialist in kantoren schoonmaken en onderhouden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in uw regio? Vanuit onze centrale locatie in Weesp bieden wij diverse schoonmaakdiensten en reinigingsdiensten aan.

Wij richten ons op het schoonmaken van kantoren, bedrijven, scholen, hotels, flatgebouwen en instellingen in de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar.

Kantoren: Reguliere schoonmaak

Voor het regulier schoonmaken en onderhouden van kantoren, scholen, bedrijven, kinderdagverblijven of andere gebouwen biedt FDW diverse opties. Wij bieden schoonmaak op maat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij regulier schoonmaken kunnen wij de ruimtes dagelijks/wekelijks schoonmaken op de tijden die binnen uw bedrijf het beste passen. Dit kan zowel in de avond als overdag zijn.

Kantoren: Professionele schoonmaak

Een schone en hygiënische (werk)omgeving is een belangrijke basis voor de productiviteit en uitstraling van uw bedrijf. Bij kantoorschoonmaak kan dit op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Bij een kantoorschoonmaak maken wij alle gewenste ruimtes schoon en ook de sanitaire voorzieningen. Eventuele diepere tapijtreiniging of vloeronderhoud kunnen wij ook in overleg met u één keer per jaar, kwartaal of vaker verzorgen. Dit is mede afhankelijk van de mate van vervuiling en onderhoudsbehoefte.

Gebouwen schoonmaken en onderhouden

Naast kantoren schoonmaken, kunt u FDW ook inschakelen bij grotere en kleinere schoonmaakprojecten, gebouwenbeheer, glasbewassing of linnenverhuur. Als ervaren schoonmaakbedrijf werken wij alleen met gediplomeerd personeel, zodat u verzekerd kunt zijn van gekwalificeerd personeel dat weet wat professioneel schoonmaken betekent.

De voordelen van schoonmaken via FDW

  • Jarenlange ervaring in kantoor- en bedrijvenschoonmaak
  • Wij werken alleen met gekwalificeerd en gediplomeerd personeel
  • Regelmatige controles op alle schoonmaakwerkzaamheden
  • Hoge mate van flexibiliteit en professionaliteit
  • Altijd een offerte op maat op basis van uw wensen en behoefte

Schoonmaakbedrijf gezocht?

Heeft u gelijk of op korte termijn een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor, bedrijfspand of school, waarbij de schoonmakers zingend hun werk doen? Leg uw behoefte voor in een offerteaanvraag en wij zullen u dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte sturen.

“Kies voor een schoonmaakbedrijf dat écht weet wat schoonmaken is”