Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer

FDW is een schoonmaakbedrijf voor de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar. Heeft u een bedrijfspand, gebouwencomplex, woningcorporatie of kantorencomplex? Wij kunnen diverse schoonmaakwerkzaamheden hiervoor verrichten, maar ook op breder gebied gebouwenbeheer en periodiek onderhoud uitvoeren.

Gebouwenbeheer voor bedrijven, kantoren en scholen

Ook voor gebouwenbeheer schakelt u FDW in. Wij beheren, onderhouden en schoonmaken diverse bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, instellingen en kantoorpanden met een onderhoudsplan op maat. Daar kunnen wij naar wens onze glazenwasser in meenemen of twee maal per jaar een grondige tapijtreiniging of voor uw speciale vloer het juiste vloeronderhoud. 

Onderhouden trappenhuizen, flats en appartementencomplexen

Naast het reguliere en professionele schoonmaakwerk, kunnen wij ook uw trappenhuis, flatgebouw, appartementencomplex onderhouden. Iedereen voelt zich tenslotte fijner in een opgeruimde en schone entree, galerij en trappenhuis. Intensief gebruik van openbare ruimtes en gezamenlijke entrees vereist een professionele schoonmaak, beheer en onderhoud. FDW kan dit allemaal voor u regelen.

Bekende schoonmakers en schoonmaaksters voor dezelfde projecten

Het onderhouden en beheren van panden van woningcorporaties, grote kantoorpanden vraagt specialisme van een schoonmaakbedrijf. Indien mogelijk maken wij gebruik van dezelfde schoonmakers en schoonmaaksters voor dezelfde objecten. Zodoende krijgt de schoonmaker ook een ‘vast gezicht’; dit communiceert makkelijker.

Calamiteitenservice bedrijfspanden

Met onze calamiteiten service kunt u FDW direct inschakelen voor alarmopvolging maar ook bij gevallen van inbraak, brand- of waterschade. Wij komen dan met een speciaal schoonmaakteam, die in dit soort gevallen de rommel opruimt, het pand waar mogelijk droogmaakt, een diepe reinigingsbeurt geeft en waar mogelijk weer toonbaar maakt. Daarnaast zijn wij op ons noodnummer te bereiken en kunnen desgewenst ook contact leggen met de alarmcentrale, politie of brandweer.

Schoonmaakbedrijf nodig?

Komt u graag in contact met een schoonmaakbedrijf in uw regio, waarbij u desgewenst meerdere schoonmaakprojecten, regulier schoonmaakwerk of gebouwenbeheer onder kunt brengen? Vul gelijk een aanvraag in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

“Met gebouwenbeheer en onderhoud zijn uw panden altijd schoon en netjes”