Over ons bedrijf

Een trap met een plant die groeit

FDW is een schoonmaakbedrijf in Weesp met een ruime ervaring in schoonmaakdiensten, specialistische schoonmaak en facilitaire diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van onder meer bedrijven, kantoorcomplexen, scholen, kinderdagverblijven, trappenhuizen, flatgebouwen, kantines en speciale objecten.

Schoonmaakdiensten op maat

FDW staat voor schoonmaken op maat. Wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding die op uw wensen aansluit. Wij denken graag met u mee en handelen proactief op situaties en alles waar u ons voor nodig heeft. Schoonmaken is ons vak en met veel enthousiasme zijn onze medewerkers dagelijks voor onze opdrachtgevers aan het werk. Wij zijn zowel in de avond als overdag werkzaam en stellen ons zeer flexibel op betreffende onze werktijden, dit kan ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat en zelfs in de nacht zijn.

Onze visie en missie

Wij zijn niet zo maar een schoonmaakbedrijf in uw regio. We zijn graag uw sparringpartner in het schoonmaken, onderhouden en beheren van uw kantoorpand(en), bedrijf, school of flatgebouw. We  zien het als onze missie om hoog kwalitatieve schoonmaakdiensten aan te bieden en daarbij naar wens ook het grotere onderhoud en speciale reinigingsprojecten op ons te nemen. U heeft dan nog maar met één partij te maken. We kunnen uw bedrijf, school of kantoor totaal ontzorgen door al het reinigingswerk op ons te nemen.

Onze onderscheidende kernwaarden

 • Jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche
 • Gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers
 • Alle medewerkers worden uitvoerig gescreend en beoordeeld
 • Hoog serviceniveau
 • Maatwerk voor uw wensen en eisen
 • Gedegen onderhoudsservice
 • Proactief handelen en flexibele werktijden
 • Alles onder één dak kunnen aanbieden
 • Werkzaam in diverse regio’s

Ons team

Vergrootglas

FDW hecht grote waarde aan de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten en onze medewerkers. Wij screenen onze medewerkers dan ook strikt op een gedegen opleiding, motivatie en betrouwbaarheid. Onze medewerkers worden dan ook goed begeleid. FDW maakt gebruik van de VSR methodiek om haar schoonmaakkwaliteit continu te verbeteren en naar onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen. Het VSR-Kwaliteitssysteem is vastgelegd in een nationale (NEN) norm voor de beoordeling van schoonmaakonderhoud.

Logsysteem voor systematisch en gecontroleerd schoonmaakwerk

Van onze werkprogramma’s worden logsystemen aangelegd, waarin alle dagelijkse en periodieke handelingen worden beschreven. Deze handelingen moeten elke werkdag door de schoonmaker worden gelezen en uitgevoerd. Daarnaast kan het logsysteem door de opdrachtgever worden gebruikt om bepaalde wensen of opmerkingen kenbaar te maken. Met behulp van het logsysteem en regelmatige controlerondes, kan de voorman of rayonmanager de afgesproken kwaliteit zorgvuldig bewaken.

Gediplomeerde kwaliteitscontroleurs

Twee keer per jaar wordt er samen met de opdrachtgever een kwaliteitsmeting op basis van het VSR-KMS systeem uitgevoerd. Bij ons schoonmaakbedrijf is een gediplomeerde VSR-KMS controleur werkzaam. Naast deze kwaliteitsmetingen is het van groot belang om regelmatig contact te onderhouden over eventuele knelpunten en wijzigingen in het schoonmaakcontract en de uitgevoerde werkzaamheden bij uw bedrijf of kantoorpand.

Onze vacatures:

Schoonmaakpersoneel (m/v)

Wij zijn op zoek naar een interieur schoonmaker/schoonmaakster voor verschillende objecten. Dit betreft zowel werkuren in de middag als in de avond.

Functie eisen

 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • een verzorgd uiterlijk
 • hands-on mentaliteit
 • ervaring in de schoonmaakbranche
 • 18 jaar of ouder
 • in bezit van rijbewijs B


Salaris conform CAO.

Gelieve je cv en je motivatie sturen naar info@fdweesp.nl
of per post naar:
Facilitaire Diensten Weesp B.V.
T.a.v. Personeelszaken
Flevolaan 27c
1382 JX WEESP