FDW hecht grote waarde aan de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten en onze medewerkers. Wij screenen onze medewerkers dan ook strikt op een gedegen opleiding, motivatie en betrouwbaarheid. Onze medewerkers worden dan ook goed begeleid. FDW maakt gebruik van de VSR methodiek om haar schoonmaakkwaliteit continu te verbeteren en naar onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen. Het VSR-Kwaliteitssysteem is vastgelegd in een nationale (NEN) norm voor de beoordeling van schoonmaakonderhoud.

Logsysteem voor systematisch en gecontroleerd schoonmaakwerk

Van onze werkprogramma’s worden logsystemen aangelegd, waarin alle dagelijkse en periodieke handelingen worden beschreven. Deze handelingen moeten elke werkdag door de schoonmaker worden gelezen en uitgevoerd. Daarnaast kan het logsysteem door de opdrachtgever worden gebruikt om bepaalde wensen of opmerkingen kenbaar te maken. Met behulp van het logsysteem en regelmatige controlerondes, kan de voorman of rayonmanager de afgesproken kwaliteit zorgvuldig bewaken.

Gediplomeerde kwaliteitscontroleurs

Twee keer per jaar wordt er samen met de opdrachtgever een kwaliteitsmeting op basis van het VSR-KMS systeem uitgevoerd. Bij ons schoonmaakbedrijf is een gediplomeerde VSR-KMS controleur werkzaam. Naast deze kwaliteitsmetingen is het van groot belang om regelmatig contact te onderhouden over eventuele knelpunten en wijzigingen in het schoonmaakcontract en de uitgevoerde werkzaamheden bij uw bedrijf of kantoorpand.