FDW is een schoonmaakbedrijf in Weesp en vakspecialist in kantoren schoonmaken en onderhouden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in uw regio? Vanuit onze centrale locatie in Weesp bieden wij diverse schoonmaakdiensten en reinigingsdiensten aan.

Wij richten ons op het schoonmaken van kantoren, bedrijven, scholen, hotels, flatgebouwen en instellingen in de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar.

Schoonmaak kantoren: reguliere schoonmaak

Voor het regulier schoonmaken en onderhouden van kantoren, scholen, bedrijven, kinderdagverblijven of andere gebouwen biedt FDW diverse opties om uw ruimtes regulier schoon te maken. Wij bieden schoonmaak op maat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij regulier schoonmaken kunnen wij de ruimtes dagelijks schoonmaken op de tijden die binnen uw bedrijf het beste schikken. Dit kan zowel in de avond als overdag zijn.

Schoonmaak kantoren: professionele schoonmaak

Een schone en hygiënische (werk)omgeving is een belangrijke basis voor de productiviteit en uitstraling van uw bedrijf. Bij kantoren schoonmaken voor een professionele schoonmaak, kan dit ook op wekelijkse basis zijn. Bij kantoor schoonmaak gaan wij natuurlijk de ruimtes schoonmaken, maar ook de sanitaire voorzieningen. Eventuele diepere tapijtreiniging of vloeronderhoud kunnen wij ook in overleg met u één keer per kwartaal doen of juist vaker of twee keer per jaar. Dit is mede afhankelijk van de mate van vervuiling en onderhoudsbehoefte.

Gebouwen schoonmaken en onderhouden

Naast kantoren schoonmaken, kunt u FDW ook inschakelen bij grotere en kleinere schoonmaakprojecten, gebouwenbeheer, glasbewassing of linnenverhuur. Als ervaren schoonmaakbedrijf werken wij alleen met gediplomeerd personeel, zodat u verzekerd kunt zijn van gekwalificeerd personeel dat weet wat professioneel schoonmaken betekent.

De voordelen van schoonmaken via FDW

  • Jarenlange ervaring in het schoonmaken van kantoren en bedrijven
  • Wij werken alleen met gekwalificeerd en gediplomeerd personeel
  • Regelmatige controles op de geleverde schoonmaakwerkzaamheden
  • Hoge mate van flexibiliteit en professionaliteit in schoonmaakwerk
  • Altijd een offerte op maat op basis van uw wensen en behoefte

Schoonmaakbedrijf gezocht?

Heeft u gelijk of op korte termijn een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor, bedrijfspand of school, waarbij de schoonmakers zingend hun werk doen? Doe gelijk een aanvraag en leg uw behoefte voor. Wij zullen u dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte sturen.

“Kies voor een schoonmaakbedrijf dat écht weet wat schoonmaken is”