Op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat ook graffiti verwijderen aanbiedt? Als graffitiverwijderaar behandelen wij muren en gevels in de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar.

Graffiti verwijderen vraagt om een speciale behandeling

Het verwijderen van graffiti vraagt om een doeltreffende en milieuvriendelijke methode. Als milieubewust reinigingsbedrijf hebben wij de juiste specialisten in huis voor grondige graffiti verwijdering. Dit doen wij aan de hand van een professionele hogedruk unit, waarbij het gebruik van schadelijke chemicaliën kan worden beperkt. Daarbij wordt de ondergrond van de muren of gevels niet aangetast.
Graffiti verwijderen door FDW is de meeste veilige, betrouwbare en milieubewuste manier van het reinigen van uw muren of gevel.

Graffiti verwijderen kunt u niet zelf

Ergert u zich ook aan de ongewenste graffitispuiters die uw muren, houtwerk en gevels besmeuren met ongewenste muurschilderingen? Helaas kunt u graffiti niet zelf verwijderen want dit vraagt om een grondige reinigingsbeurt met een speciale graffiti behandeling. Ongewenste graffiti kan schoonmaakbedrijf FDW op diverse methodes verwijderen. Dit is mede afhankelijk van de oppervlakte van de muren en gebruikte verfsoorten.

Deskundige gevelreiniging en graffiti verwijdering

Voor deskundige gevelreiniging en graffiti verwijdering kunt u ons inschakelen, zodat wij op afspraak bij u langs komen en uw muren en gevel ontdoen van graffiti. Wij hebben een ruime ervaring met graffiti verwijderen middels het thermisch reinigen van bespoten en besmeurde muren en gevels. Dit kunnen wij zowel met hoge drukreiniging, zandstralen, vochtstralen of chemische reiniging doen. Daarna brengen wij een goede beschermlaag aan.

U wilt graffiti laten verwijderen?

Zijn uw muren en gevels beklad en wilt u door ons graag graffiti laten verwijderen? Vul gelijk een aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Graffiti verwijderen doen wij op grondige, veilige en deskundige wijze”