Schoonmaakbedrijf FDW is uw glazenwasser voor de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar. Voor de glasbewassing en planmatig onderhoud van gevels, kozijnen, houtwerk en dakgoten hebben wij de juiste specialisten in huis!

Glazenwasser Utrecht en andere regio’s

Het inschakelen van een glazenwasser voor uw glasbewassing is een must voor het vakkundig reinigen en onderhouden van uw ramen, kozijnen en gevels. Ons team van deskundige glazenwassers trekken er dagelijks in de regio op uit om bij bedrijven, kantoren, hotels, woningcorporaties en flats de ruiten te wassen. De glazenwasser van FDW werkt met traditioneel ladderwerk of bij hoge gebouwen met de inzet van een hoogwerker.

Ervaren glazenwassers bij ons glazenwassersbedrijf FDW

Glasbewassing is een kunst op zich. Ons glazenwassersbedrijf werkt dan ook met ervaren glazenwassers. Hoge kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand. De glazenwasser kan op verschillende manieren het glaswerkonderhoud uitvoeren of van een andere partij overnemen. Met onze telescoop kunnen wij tot een maximale hoogte van 15 meter vanaf de grond werken. Voor andere hoogtes maken wij gebruik van hoogwerkers.

Tevens kunnen wij ook de gevelreiniging voor uw pand verzorgen.

De glazenwasser van FDW heeft zo zijn voordelen

Wat zijn de voordelen met de glazenwasser van ons glazenwassersbedrijf?

  • Wij werken alleen met deskundige en ervaren glazenwassers
  • Wij nemen ook de kozijnen en het houtwerk mee en verwijderen spinrag
  • Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Een streeploze opdroging van ramen in alle weersomstandigheden
  • Ook voor hoge flatgebouwen en karakteristieke panden
  • Altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Glazenwasser nodig?

Komt u graag in contact met een glazenwassersbedrijf in uw regio die meer dan alleen uw glazen wast? Vul dan uw aanvraag in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

“De glazenwasser van FDW maakt écht werk van de glasbewassing”