Schoonmaakbedrijf FDW kan ook de gevelreiniging voor uw pand verzorgen in de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar. Voor de instandhouding en waardevastheid van onroerend goed en kostbare panden, is vakkundige gevelreiniging en gevelonderhoud van groot belang.

Gevels vervuilen door diverse oorzaken

Vaak blijkt in de praktijk dat gevelonderhoud onvoldoende aandacht krijgt, waardoor mos, groene aanslag, algen of houtrot optreed en kozijnen, beplating en andere gevelelementen sterk gaan vervuilen en verweren. Een gevel is kwetsbaar voor diverse (weers)invloeden, zoals zure regen, sneeuw, felle zon en uitlaatgassen. Hierdoor wordt uw gevel aangetast en dit lijkt niet alleen vies en onverzorgd, maar vraagt bij verwaarlozing om nog duurdere en ingrijpende maatregelen.

Gevelreiniging door een vakkundige gevelreiniger

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf, hotel, restaurant, kantoor of karakteristieke woonhuis. Deze indruk heeft veel invloed op de totale uitstraling van uw bedrijf of woning. Ons reinigingsbedrijf heeft een speciaal team van vakkundige gevelreinigers, die zowel een goed onderhoudsadvies geven als zorg dragen voor een deskundige uitvoering van de gevelreiniging.

Periodiek onderhoud van gevels, ruiten en zonnepanelen

Met onze kennis van gebruikte bouwmaterialen, professionele apparatuur en verantwoorde reinigingsmethodes, houden wij uw gevel in optimale staat. Door de inzet van een deskundige gevelreiniger kunnen wij periodiek uw gevel schoonmaken en onderhouden. Dit geldt ook voor uw zonnepanelen, glasbewassing of dakgootreiniging. Wij kunnen dit desgewenst in één keer meenemen. Daarnaast kunnen wij op uw gevel ook gelijk een extra beschermlaag aanbrengen, zodat uw gevel langer beschermd is tegen diverse (weers)invloeden en andere vormen van bevuiling.

U heeft graffiti op uw gevel?

Niets is zo vervelend als graffiti en ongewenste beschilderingen op uw gevel. Als schoonmaakbedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in graffiti verwijderen. Op afspraak komen wij bij u langs om graffiti weg te halen.

Een gevelreiniging nodig?

Heeft uw gevel op korte termijn een speciale gevelreiniging nodig? Vul dan uw aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Met de gevelreiniging van FDW kan uw gevel weer een tijd lang mee”