FDW kunt u inschakelen als facilitaire dienst voor onder meer kantinebeheer, linnenverhuur, kantoren schoonmaken, vloeronderhoud, maar ook voor gebouwenbeheer. Met onze facilitaire diensten richten wij ons op bedrijven, kantoren, hotels en kantines in de regio Amsterdam, Weesp, Almere, Lelystad, Apeldoorn, Veenendaal, Utrecht, Gouda, Leiden en Alkmaar.

Wat houdt onze facilitaire dienst in?

Bij onze facilitaire dienst kunt u denken aan het schoonmaken van uw bedrijfspand, gebouwenbeheer, kantinebeheer en linnenverhuur Met onze facilitaire diensten kunnen wij uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Zonder er bij stil te staan vraagt het schoonmaken, onderhouden en beheren van bedrijfspanden, kantoorcomplexen, panden van woningcorporaties, hotels, scholen etc. veel werk. Een gebouw dient zowel van binnen als buiten goed schoongemaakt en onderhouden te worden. FDW kan u hierbij ontzorgen en ontlasten.

Kantinebeheer overnemen

Naar wens kunnen wij tijdelijk of voor langere periode de kantinebeheer op ons nemen. Hiervoor kunnen wij de boodschappen doen, simpele lunches opmaken en de etenswaren klaarzetten. Wij vervullen graag een ondersteunende rol in het kantinebeheer of bedrijfscatering. Voor onze facilitaire dienst werken wij met ervaren facilitaire dienstverleners, gemotiveerd keukenpersoneel en schoonmaakpersoneel.
Wat kunnen wij met kantinebeheer voor u betekenen?

Met kantinebeheer doen wij:

  • Het leveren van benodigde boodschappen voor kleine personeelsrestaurants
  • Het klaarmaken en klaarzetten van simpele lunches of koud buffet
  • Het voorbereiden en uitserveren van ontbijt, lunch en diners
  • Het afruimen en schoonmaken van de kantine en keukenfaciliteiten
  • Het verstrekken van linnen, schoonmaakartikelen en andere benodigdheden

Met het inschakelen van FDW voor kantinebeheer en andere facilitaire diensten, bent u verzekerd van hoge kwaliteit, flexibele ondersteuning en meerdere diensten onder één dak.

Facilitaire dienst uitbesteden?

Een bedrijf of kantoor beschikt niet altijd over een eigen facilitaire dienst. Voor deze bedrijven biedt FDW met haar facilitaire diensten een uitkomst. Dankzij onze gediplomeerde en vakkundige specialisten, kantinemedewerkers en schoonmaakpersoneel kunnen u wij op meerdere gebieden van dienst zijn. In combinatie met één of meerdere van onze andere diensten, bieden wij concurrerende tarieven waar u als bedrijf van kunt profiteren.

Facilitaire dienstverlening nodig?

Wilt u graag gebruik maken van de facilitaire dienstverlening of kantinebeheer van FDW? Doe gelijk een aanvraag en leg uw behoefte aan ons voor. Wij zullen u dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte sturen.

“Met onze facilitaire dienst kunt u zelf kiezen wat u nodig heeft”